martinax01: Martine, já taky děkuju za vánoční článek, úplně mi naskočila vánoční nálada a vzpomněla jsem si na svoje dětství a na vánoční večeři, kdy jsem vybírala kosti z filé a s nechutí žvýkala bramborový salát, který mi nechutnal. Často jsem lovila kosti až v puse, a pokud se mi nepovedlo kost najít, vyplivovala jsem na okraj talíře celé pokousané sousto, takže můj talíř po skončení večeře vypadal dost nevábně. Naštěstí u nás nikdo nezdržoval s dezertem, takže po tomhle martyriu se už šlo ke stromečku. Jinak mi čteš myšlenky, protože jsem z tebe chtěla vytáhnout maminčin recept na išlské dortíčky a tys ho sem dal sám. Teda pokud je to opravdu ten maminčin.
Cukroví peču hrozně ráda a hrozně ráda ho i jím a občas zkouším nový druh, ale pevné místo mají u nás brněnské dortíčky, linecké, rohlíčky, kokosky, vosí hnízda a ořechy.
Měj se krásně, pozdravuj rodiče a užívej si krásné Vánoce, které pro vás připravují.
A do nového roku přeji neutuchající smysl pro humor a pak ještě zdraví, které je nakonec vůbec to nejdůležitější. (Jako malá jsem si říkala, co mají všichni s tím zdravím a proč mi ho pořád přejou, když je to taková obyčejná a samozřejmá věc, ale ono to tak není. )